E-card

SERVICEAFTALEN

”At lede efter kærligheden i 30’erne er en emotionel ironman”

Sangerinden Cichosz er klar med en sang om at forelske sig i en, man aldrig kan få. Hun er en voksen dame i en ung branche, der skriver sange om flirt, magiske nætter på Café Intime og at være den sidste kvinde i baren.

Nogle gange længes hjertet efter det, der er forbudt. Singlen ’Serviceaftalen’ med den debuterende sangerinde Cichosz handler om et forhold til en mand, der allerede er optaget. En længselsfuld r&b-ballade om forelskelse, begær og bristede illusioner. Men også om ikke at længes efter noget, som man aldrig kan få.

Som Cichosz synger i omkvædet:
Jeg kommer for dig/ Jeg lyver for dig/ Men mest for mig selv/ Når jeg tror på/ At du vil være dig for mig

Voksen i en ung branche

Cichosz er en ny stemme på den danske musikscene. Hun er opvokset ved Vesterhavet i den jyske flække Bøvlingbjerg og har sunget, siden hun kunne holde om en mikrofon. Som sangerinde i diverse bands har hun brugt de sidste par år på at raffinere sit udtryk. Hun er med andre ord en fuldvoksen dame i en ung branche.

Hendes sange kombinerer moderne r&b og klassisk bodegastemning med Farfisa-orgel, filmiske samples og velourblød vokal med referencer til både Liva Weel og Lis Sørensen.

Vi befinder os i et håndspillet univers, der kredser om flirt og magiske nætter på Café Intime, men kommer også omkring længsel og jagten på kærligheden, når man er rundet 35. For det bliver ikke nemmere at date med alderen – tværtimod.

“At lede efter kærligheden i 30’erne er lidt af en emotionel ironman. Alle ens venner får barn nummer to og sætter en sammen med fraskilte mænd til fester. Og når man går på date, er mændene enten ikke klar til at slå sig ned, har skeletter, der vælter ud af skabet, eller også har de glemt at fortælle, at de da forresten har en kone.”

Det er der, ‘Serviceaftalen’ kommer ind i billedet. Nummeret er første single fra Cichosz’ debutalbum, der udkommer til efteråret.

Sangen og den kommende plade er produceret af trommerslager og producer Mads Andersen, der arbejder med bla. Marie Key, Alberte Winding og Rytteriet.

Læs mere på www.cichosz.dk